Inruilen Drums en Drumaccessoires

Op zoek naar een goede Ludwig drumkit?


Ludwig Rhythm Factory is een gespecialiseerd muzikaal instituut voor drummers en gitaristen. Het instituut werkt zeer uniek samen met Ludwig drums en is uitgerust met een drumwinkel, werkplaats, oefenruimtecomplex en uitgebreide studiofaciliteiten.

Wij verkopen uiteraard het meest onze Ludwig kwaliteits drums.
De nieuwste Ludwig drumlijnen en een redelijk assortiment Ludwig snares staat speelklaar in onze shop en lesstudios.

Wij verkopen drums en accessoires vanuit een “drummersgedachte” d.w.z. een advies en een gesprek met ons over stemmen, goedwerkende pedalen, kwaliteitsslagwerken, kortom kopen met verstand door alles zeer goed te overwegen qua prijs en kwaliteit.

Wij zijn drummers, die al jaren les geven en regelmatig live spelen en als geen ander weten wij hoe en wat drummers kopen.

Dit klinkt zeer eigenwijs, maar bedenk zelf eens tijdens een gesprek met ons, hoe je drumset live en in de studio moet klinken.

Onze drumwinkel is niet groot maar wel zeer gespecialiseerd in wat de drummer van nu nodig heeft voor studie en performance.

Bekijk onze webshop voor aanbiedingen van onze demo sets. Of maak een afspraak via onderstaand contactformulier, om op een Ludwig te komen spelen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht